• Wedstrijden op 4 december a.s.

  30 nov 2021
 • Allen,

  Van de KNVB hebben wij nadere informatie ontvangen over de gevolgen van de corona-besluiten van de regering.

  Hierover zal op woensdag a.s. een debat in de Tweede Kamer plaatsvinden, maar de KNVB heeft nu al een besluit genomen over de competitiewedstrijden in het weekend van 4/5 december, voor ons dus komende zaterdag. Nà woensdag zullen er besluiten worden genomen over de wedstrijden op 11 en 18 december. 

  Komende zaterdag gaan de wedstrijden in de A-categorie niet door, bij ons zijn dat de wedstrijden van Kollum 1 en Kollum 2. De reden hiervoor is, dat het in deze competities draait om prestatie, promotie en degradatie. De KNVB vreest dat niet-trainen invloed zal hebben op een eerlijk verloop van deze competities.
  Er wordt geprobeerd om eventuele inhaalwedstrijden wel te laten spelen. 

  Voor alle overige elftallen en teams bij de v.v. Kollum geldt, dat de wedstrijden komende zaterdag gewoon kunnen worden gespeeld.

  Dat er door verschillende teams een week niet of minder is getraind, wordt voor komende zaterdag nog verantwoord geacht. 

   

  Deze besluiten gelden alleen voor zaterdag 4 december. Over 11 en 18 december neemt de KNVB dus een besluit na het debat in de Tweede Kamer op woensdag a.s.
  Verzoek aan de teammanagers: willen jullie dit bericht z.s.m. delen met de (ouders van) spelers/speelsters?

  Na woensdag komt er wel een bericht voor alle leden.

   

  Hans