• VV Kollum zoekt nieuw barpersoneel!

16 jan 2019
  • Hou je van gezelligheid, heb je hart voor onze club en wil je graag je steentje bijdragen? Dan ben je bij de kantine aan het juiste adres!
    Bij het middagploeg kunnen wij nog wel wat hulp gebruiken om de bar draaiende te houden. De middagdienst is van 13.00 uur tot sluit, maar het belangrijkste: niemand is verplicht om deze tijd er ook altijd te zijn! Kun je bijspringen van 13.00 tot 16.00 uur? Top! Of kun je pas helpen vanaf 16.30 uur? Ook super! Hoe meer handjes, hoe beter.

Dus: heb je zo nu en dan op de zaterdagmiddag wat uurtjes over, of ben je toch al op de club en wil je wel een handje helpen? Laat het zo gauw mogelijk weten aan Berend Krol via e-mailadres berendkrol@hetnet.nl.