• VV Kollum gaat partnership aan met SC Heerenveen

3 feb 2020
  • Volgend seizoen bestaat SC Heerenveen 100 jaar. Hier gaat Heerenveen samen met Kollum en andere clubs uit de regio een groot voetbalfeest van maken. Na de winterstop begint Kollum alvast met de warming-up.

Het partnership aan gaan met SC Heerenveen betekent voor de jeugd van vv Kollum dat er leuke activiteiten op de planning staan. Zo gaan we o.a. een FIFA toernooi organiseren, waarbij de winnaar van de club naar de halve finale gaat, die in het Heerenveen stadion zal worden gespeeld. Kom jij uiteindelijk in de finale, dan wordt deze gespeeld op de middenstip bij een vol Abe Lenstra stadion. Een andere gave activiteit is de sponsorloop die vv Kollum gaat organiseren. Ook hier hangt weer een mooie prijs aan vast. Namelijk de 100 spelertjes, van de partnerclubs van Heerenveen, die het meeste geld ophalen, spelen volgend seizoen een wedstrijd tegen 11 van SC Heerenveen. Een unieke belevenis dus!

Verder organiseert Heerenveen voor iedere thuis wedstrijd van SC Heerenveen een bijeenkomst voor vrijwilligers van de betreffende partnerclubs. Elke keer voor een andere doelgroep, zodat we het kader van vv Kollum in de hele breedte kunnen ondersteunen. Dit betekent dat er dan bij een thuiswedstrijd 4 club vrijwilligers SC Heerenveen kunnen supporteren.

Voor heel vv Kollum biedt de partnership met SC Heerenveen mooie kansen. Binnenkort ontvangen leiders en trainers meer informatie over de activiteiten die gaan plaats vinden. Ook ontvangen de vrijwilligers van de verschillende doelgroepen informatie wanneer zij een bijeenkomst kunnen bij wonen.

De jeugdcommissie