• VV Kollum doet mini-clinic tijdens Koningsspelen

25 apr 2021
  • Afgelopen vrijdag heeft VV Kollum een mini-clinic gegeven op het trainingsveld in het kader van de Koningsspelen. De voetbalvereniging was door de Juliana en Cazimirschool gevraagd om samen met andere verenigingen een sportonderdeel te verzorgen tijdens de Koningsspelen. Verdeeld over de ijsbaan, het korfbalveld en het trainingsveld kon achtereenvolgens aan verschillende sportactiviteiten worden meegedaan.

De groepen 5 tot en met 8 van de Juliana en Cazimirschool deden hier aan mee. Onder begeleiding van Johannes van der Ploeg, Johannes de Vries en Dirk Bosma werden achtereenvolgens drie-op-een-rij, een kegelspel en een partijtje gedaan. Er werd veel gelachen en de kinderen waren super enthousiast. Ongeveer 150 kinderen hebben meegedaan. Het was een zeer leuke en geslaagde dag, die hopelijk tot nieuwe aanmeldingen leidt.