• Verslag en foto's VEENS Testcenter-dag

  1 mrt 2021
 • Op een zonovergoten sportpark Baensein te Kollum, organiseerde Veens Voetbal Academie vrijdag in samenwerking met sportschool Fit-Now te Kollum en voetbalvereniging Kollum, een VEENS Testcenter-dag.

  De hele dag stond in het teken van (voetbal) testen afleggen en hoge scores halen en aan het einde van de dag ontving ieder een eigen unieke (Veens) FIFA-scorekaart! Een leuke manier om ieders voetbalkwaliteiten op de proef te stellen en te vergelijken met vrienden/teamgenoten.

  Na een gezamenlijke warming up begon de eerste test onderleiding van vv Kollum’s 1e elftal looptrainer Folkert Solle. Middels een pieptest werd de conditie gemeten. Vervolgens stonden er onderdelen zoals snelheid, tackle vaardigheden en o.a. schietnauwkeurigheid op het programma en werd zelfs de kracht gemeten door instructeurs van Sportschool Fit-Now.

  Tussendoor verzorgde de (jeugd)activiteiten commissie van de VV Kollum een lunch zodat een ieder weer helemaal opgeladen aan het middagprogramma kon beginnen.

  ’s Middags ging men verder met de laatste (her)testen en speelden ze een toernooi waar je nog extra punten mee kon scoren onder toeziend oog van alle trainers.

  Alle 40 deelnemers (het maximaal aantal) gingen met een voldaan gevoel en een scorekaart onder de arm naar huis.

  Onderstaande foto's zijn gemaakt door Bert Wijma. 

  Extra foto’s en een verslag door Sake Beerstra zijn te vinden op: https://www.rtvnof.nl/sportieve-veens-testcenter-dag-bij-vv-kollum
  Actie filmpjes zijn te vinden op het Instagram en Facebook account van Veens Voetbal Academie: https://www.instagram.com/veensvoetbalacademie/?hl=nl