• UPDATE FOOTGOLF TOERNOOI bij VV Kollum: met z’n allen en voor iedereen

  8 jun 2021
 • Kom zaterdagmiddag 12 juni naar VV Kollum. Deze dag is door de KNVB uitgeroepen tot de landelijke voetbaldag. VV Kollum organiseert deze dag in samenwerking met @VeensVoetbalAcademie een FOOTGOLF TOERNOOI op en rondom het eigen sportpark Baensein. Jongens, meisjes, heren en dames, leden en niet-leden zijn welkom om mee te doen!
   
  Wie heeft de minste balcontacten nodig om de uitdagende holes te voltooien? Je gaat op pad met een eigen bal die je van de voetbalschool van VV Kollum mag gebruiken en legt met een vaste groep (leeftijdsgenoten) het parcours af.
   
  Wij willen deze nationale voetbaldag met z’n allen beleven. Meld je hierom snel aan bij je leider of teammanager en voor niet-leden via voetbaldag.vvkollum@gmail.com.  
  Er zijn inmiddels al veel aanmeldingen binnen en we hebben gehoord dat er nog meer kinderen en ouderen mee willen doen. Hierom hebben we besloten de aanmeldtermijn te verlengen tot vrijdag 11 juni 12.00 uur. 
   
  Groep 1: 6 t/m 11 jaar. Ontvangst om 12:30 uur. Het einde van de prijsuitreiking is 14:30 uur. Het parcours duurt ongeveer een uur. 
   
  Groep 2: 12 jaar t/m volwassen van alle leeftijden: Ontvangst om 14:30 uur. Het einde van de prijsuitreiking is 17:30 uur. Het parcours duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. 
   
  Jullie worden per categorie ingedeeld en voor iedere categorie zijn er PRIJZEN te winnen! 
   

  Tot ziens op 12 juni.