• Trainingen, voetbalschool en onderlinge wedstrijden

6 jan 2021
  • Trainingen

Vanuit de Technische Commissie is contact gezocht met de leiders en trainers van de jeugdteams om de trainingen te hervatten.

De betrokken spelers zullen op korte termijn van de eigen leider/trainer wel horen op welke datum de training voor hun team weer zal starten.

De trainingsdagen en de tijden blijven zoals in het trainingsschema is vastgelegd.

Voetbalschool

De voetbalschool zal binnenkort ook weer starten op zaterdagochtend. Zodra de startdatum bekend is, wordt die gepubliceerd.

Onderlinge wedstrijden

De regels voor onderlinge wedstrijden zijn ongewijzigd:

Wil je op een zaterdag een wedstrijd spelen, dan uiterlijk op donderdagavond 19:00 uur bericht naar Hans Wietsma. in verband met de planning op het kunstgrasveld.

Als de wedstrijd op het gevraagde tijdstip (na 11:30 uur) door kan gaan krijgt de leider hierover bericht en komt de wedstrijd in het programma in de voetbal.nl app te staan.