• Sporten in teamverband bij vv Kollum

  2 mei 2021
 • Sinds de maatregelen van het kabinet het toelaten dat er onder de 27 jaar weer in teamverband mag worden gesport,  gingen spelers van de eerste elftallen zaterdag weer vol aan de bak. Elftal A 1 JO 19-1 aangevuld met 2 A JO 17-1, de dames 1 aangevuld met MO 19-1.

  In overleg met de trainer van het 2e en de trainers van de -19 is er een selectie samengesteld van 28 spelers die iedere zaterdag het podium krijgen om zich in de kijker te spelen.

  Ook de -27 spelers krijgen juist nu de kans om zich te laten zien Met coach Ron de Boer van het 1e team en Wilco de Haan van het andere team worden er 4 x 20 minuten gespeeld, het fanatisme spat er vanaf en de teams zijn goed aan elkaar gewaagd.

  Voor iedere positie in het 1e elftal is een profiel samengesteld door assistent trainer Alex van der Veen in samenwerking met hoofdtrainer Ron de Boer. Samen met de overige stafleden (Wietse Planting, Folkert Solle en Tim Brandsma) worden de spelers op hun vooraf ingedeelde positie specifiek beoordeeld, iedere wedstrijd opnieuw.

  Foto's: Sake Beerstra