• Extenso Assurantien sponsorbord

   

  Sinds de nieuwjaarsreceptie hangt er een nieuw ledenbord van de CvH in de kantine. Door de toename van het aantal leden was het oude bord vol geraakt. Het bestuur moest dus op zoek naar een sponsor voor een nieuw bord, waarop alle leden een naamsvermelding kunnen krijgen. Extenso assurantiën werd wederom (ze sponsorden namelijk ook het oude bord) bereid gevonden om de kosten van het bord voor haar rekening te nemen. Wij als bestuur willen Pier Hoekstra en collega’s daarvoor dan ook hartelijk dank zeggen met dit geweldige gebaar.

  Aan deze sponsoring heeft Extenso ook een actie verbonden, namelijk:

  WIJ SPONSOREN DE CLUB MET € 150,= BIJ IEDERE NIEUWE HYPOTHEEK

   

  Wanneer u dus als (toekomstig) lid van de v.v. Kollum of Club van Honderd een hypotheek afsluit bij Extenso, dan ontvangen wij, bij iedere afgesloten hypotheek, € 150,00 van Extenso.

  Ook kunnen wij nog in aanmerking komen voor een bonus. De hoogte daarvan wordt bepaald door het aantal nieuwe hypotheken wat per jaar wordt aangebracht door ons.

  Bent u geen lid van de Club van Honderd, maar u gaat een hypotheek afsluiten bij Extenso, ook dan kunt u ons laten profiteren van deze actie. U meldt bij ons dat u een hypotheek gaat afsluiten en u krijgt dan van ons een gratis 3 jarig lidmaatschap. Het mes snijdt dan aan twee kanten, namelijk: wij € 150,00 en u 3 jaar gratis lid.

  Dus wanneer u (of familie, vrienden en kennissen) een hypotheek afsluit bij Extenso assurantiën, meld dit dan bij het bestuur en geef bij Extenso aan dat de hypotheek is aangebracht door de Club van Honderd.

   

  Informatie opvragen over een hypotheek kan bij Extenso zeker geen kwaad, want zij zijn de hypotheekspecialist bij uitstek en bemiddelen voor ruim 30 geldverstrekkers. Zij komen dan geheel kosteloos en vrijblijvend bij u langs om samen naar de beste oplossing te zoeken.