• Sluiting kunstgrasveld

11 jul 2021
  • Helaas hebben wij moeten besluiten om het kunstgrasveld vanaf zaterdag 16:00 uur (na een wedstrijd) volledig te sluiten voor trainingen en balletjes trappen.

We hebben het gebruik van het kunstgrasveld steeds toegestaan, omdat er verder ook niet veel voor de jeugd te doen was, maar het loopt nu een beetje uit de hand.

Lekker trainen of een balletje trappen is voor veel leden en niet-leden een fijne activiteit, daar hebben wij alle ruimte voor willen aanbieden, maar niet iedereen kan
    de verantwoordelijkheid die daar bij hoort, kennelijk aan.
    Gelukkig ruimen veel gebruikers keurig hun spullen op, maar we vinden te vaak over het hele veld verspreid flesjes, doppen, (lipjes van) blikjes, sigarettenpeuken,
    lolliestaafjes, verpakkingen, papiersnippers etc.

We zien nu dat er teveel jongeren het kunstgrasveld uitkiezen als hangplek tot laat in de avond, dat zal ongetwijfeld te maken hebben met de vakantieperiode.
    Dit is een vervelend neveneffect van de ruimte die is geboden om op het kunstgras te mogen sporten.

Daarom hebben wij besloten om het kunstgrasveld volledig te sluiten voor alle activiteiten.

Omdat het trainingsveld deze zomer geen jaarlijks onderhoud krijgt (het is vorige najaar volledig hersteld na de aanleg van het kunstgrasveld) hebben we daar 2 pupillen-
    doeltjes laten plaatsen. Wie wil trainen of een balletje wil trappen kan vanaf vandaag daar dus terecht.
    Dit geldt ook voor de elftallen/teams die in de zomerperiode willen doortrainen en daarvoor toestemming hebben gevraagd.

Voorlopig geldt deze maatregel tot het moment waarop de trainingen worden hervat.