• Prachtige voetbalavond voor dames!

19 jun 2019
  • Op 6 juni organiseerde vv Kollum de 2e voetbalavond voor dames van 7 tot 77 jaar.

Van de 57 spelende leden waren er 40 actief op de avond aan het spelen. Alle speelsters (lid en geen lid) zijn verdeeld over 5 teams en in een mix van jong en oud(er) is er fantastisch gebald. Waarbij je versteld stond hoe handig met name de jonge speelsters de tegenstanders op het verkeerde been konden zetten.

Na de wedstrijden was er een bloemetje en bedankje voor de vertrekkende stafleden Benno Postma (trainer VR1/2), Victor van de Veen en Ruben Merkus (trainers MO19), Henderika Koster (verzorgster MO19), Johannes van de Ploeg (trainer MO17), Anno de Haan (leider/coach MO13) en Wilko de Haan (trainer MO13). Ook voor Hinke Postma was er een bloemetje voor haar 10-jarig jubileum als leider van VR1.

Aansluitend zijn de nieuwe stafleden voorgesteld:

VR1/2   Leider Hinke Postma, trainers nnb

MO19   Leider Wietse Sijpersma, trainers Johan Schat en Max de Jong

MO17   Leider Jan Mathijn de Vries, trainers nnb

MO15   Leider Hoite Hiemstra, trainers Renger Idema en Patricia Manusiwa

De afsluiters was net als vorig jaar voor iedereen een broodje hamburger en een bedankje voor alle vrijwilligers welke deze prachtig avond mogelijk maakten.

Het vrouwen voetbal bij vv Kollum is populair!

Bij de bekendmaking van de team indeling van afgelopen maandag 17 juni 2019 staat de teller intussen op 61 leden!