• Nieuwbouw berging en verbouwing kantine

  28 apr 2022
 • De plannen voor de nieuwe berging zijn bij de gemeente ingediend en we zullen op vrij korte termijn weten dat het definitief akkoord is.
  Omdat we het gebouw vóór de zomer klaar willen hebben, zijn we alvast begonnen met de voorbereidingen. Gisteren zijn er 2 containers geplaatst bij de achteringang van het kleedgebouw. Hier komt vanaf eind deze week de opslag in van ballen, materialen en trainingsattributen.
  In de komende komende week zal het houten gebouw worden verwijderd. Daarna gaan we met de bouw beginnen, dat zal grotendeels door eigen mensen worden gedaan. Bijgaand de tekeningen van de buitenkant van het gebouw en van de plattegrond.

  Ter oriëntatie: noordzijde is de kant van de kantine, zuidzijde de kant van de speeltuin en westzijde de kant van het hoofdveld. Het gebouw krijgt een omvang van bijna 11 x 7 meter. Het luifeltje aan de westkant wordt een overkapping bij het uitgiftepunt voor koffie, dat ook in het gebouw wordt gepland.
  De buitenmuren worden in steen uitgevoerd en de kozijnen worden van kunststof, zodat dit ook een gebouw met weinig onderhoud wordt. Omdat er ook kleding in zal worden opgeslagen, komt er verwarming in het gebouw, zo mogelijk met volledig gebruik van elektriciteit van eigen zonnepanelen. Hopelijk geeft het een duidelijk beeld over hoe het gaat worden.
   
  Verbouw kantine
  De plannen hiervoor zijn bijna klaar. Wij hopen dat we in de loop van de maand mei een inloopbijeenkomst kunnen organiseren, waar de leden de plannen kunnen komen bekijken.
  Zodra we een datum hebben gepland krijgt iedereen hierover bericht.
   
  Het bestuur