• MO19 vergroot voorsprong naar 7 punten

12 mei 2019
  • Met de sportieve aanmoedigingen van coaches Victor van der Veen (Kollum) en Gert Walinga (Oerterp) een geweldige wedstrijd gespeeld. De nummer 1 en 2 van de competitie in een rechtstreeks duel. Bij winst lopen wij uit op Oerterp en bij verlies komen ze dichterbij. De eerste helft wisselen de kansen van beide teams en zorgen de keepers ervoor dat de spaarzame kansen niet kunnen worden benut. Bij rust is het 0-0 en ook in de tweede helft wisselen de kansen per 5 minuten. De meiden hebben de laatste week al 2 wedstrijden gespeeld en in de tweede helft kun je dat merken. Door veelvuldig te wisselen kunnen we gelukkig met 11 speelsters de wedstrijd uitspelen en stellen de overwinning met 1-0 zeker. Woensdag 15 mei om 19.30 uur spelen we thuis tegen Roden en bij winst kunnen we grote stappen maken naar het kampioenschap. Dus hierbij een oproep aan alle supporters van onze MO19, kom de meiden woensdag aanmoedigen!