• Maatregelen i.v.m. Corona-virus

12 mrt 2020
  • Aan alle leden, trainers, leiders, vrijwilligers, ouders.

N.a.v de recente ontwikkelingen  rond het corona-virus heeft het bestuur besloten om tot nader order alle activiteiten in en rond de kantine te cancellen.
    Dat betekent dat er niet meer getraind mag worden, dat er geen oefenwedstrijden georganiseerd mogen worden, dat alle geplande activiteiten in de kantine geannuleerd worden.
    Dit laatste geldt dus voor de vrijwilligersavond, kaarten, aed-trainingen, vergaderingen, bingo etc.

Wij hebben dit besluit genomen om het risico op verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen en gezondheidsrisico’s zoveel mogelijk in te dammen.

Het bestuur overlegt regelmatig over de stand van zaken en zal bij nieuwe richtlijnen opnieuw communiceren.

Het bestuur.