• Klussendag: 12 januari 2019!

5 jan 2019
  • Op zaterdag 12 januari a.s. organiseren wij een klussendag binnen de vereniging. Hiervoor zoeken wij vrijwilligers die ons willen helpen wij de volgende klussen:

* Het aanpakken van kleedbox 9.

Deze moet nog steeds worden gerenoveerd, de materialen daarvoor zijn allang binnen, maar we moeten er tijd voor vrijmaken.

De kleedbox wordt van te voren gestript, het gaat om verven, nieuwe banken monteren en bijkomende werkzaamheden.

* Schoonmaakwerk.

Het schoonmaken van de lage reclameborden. Schoonmaken van ramen, deuren en boeidelen.

Opschonen van bossages.

* Vervangen van verlichting.

Het gaat hierbij om de gevelverlichting aan het gebouw.

* Dak-afvoeren

Als het niet vriest: herstellen van de dak-afvoeren.

* Monteren en plaatsen lockerkast

Wij hebben een lockerkast en willen deze in de hal van het kleedgebouw plaatsen, zodat teams daarin hun portemonnees, horloges, telefoons etc kunnen opbergen.

* Herinrichten archiefruimte en opslagruimte kleding

In de opslagruimte voor kleiding staat nog een kast van de kantine. Dat is lastig gebleken, er moeten/kunnen te veel mensen bij die kast en dus ook bij de kleding. Dat willen we niet meer. De kast gaat naar de archiefruimte en van de archiefruimte gaan planken naar de technische ruimte.

De klussen zijn dus zo divers, dat wij iedereen met een beetje goede wil kunnen gebruiken.

Aanvang: 8:30 uur (met koffie).

Graag van te voren aanmelden bij Hoite Hiemstra, binnen het bestuur verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud. h.hiemstra@knid.nl, of 06-15867656.