• Kennismakingstrainingen HJO, nieuwe website, nieuw materiaalhok en het 1e elftal alweer in actie!

  9 aug 2022
 • Waar velen nog op vakantie zijn, ervan nagenieten of gewoon een vakantie gevoel hebben is er bij vv Kollum in ieder geval hard doorgewerkt! 

  Kennismakingstraining met de Hoofd Jeugd Opleiding van VV Kollum: Alex van der Veen

  In de juli maand is 90% van alle teams getraind door onze nieuwe HJO. De insteek was uiteraard om plezier te hebben maar vooral om elkaar beter te leren kennen.

  Naast de spelers/speelsters lieten ook vele leiders en trainers/trainsters zich even zien. Alle 9 trainingsdagen zat het weer mee, onder prachtige omstandigheden werd er getraind op het kunstgrasveld; en fanatiek getraind want iedereen wilde natuurlijk wel even laten zien wat hij of zij al met de bal kan. Voor iedere leeftijdscategorie waren er verschillende trainingsprogramma’s samengesteld.

  Nieuwe website VV Kollum

  Één van de belangrijkste pijlers voor Alex was ook een nieuwe website voor vv Kollum. De beleving die er zeker zaterdags is op sportpark Baeinsein moet ook digitaal gevoeld worden. Met de mannen van www.noorderinzicht.nl (Tom Renkema, speler VV Kollum 2 en Nathan en Daney Koster) is er goed en intensief contact en er zijn er al meerdere bijeenkomsten geweest. Het wordt een unieke website met vele nieuwe items voor jong en oud! Wij hopen jullie snel meer te laten zien.  

  De bouw van het nieuwe materiaalhok!

  30 graden en behoorlijke regenbuien maar ze waren er iedere dag! Appie Kerkstra, Cor Hellinga en Tiede Mulder hebben hard gewerkt en de laatste steen is inmiddels gemetseld.  Peter Bies heeft het dak er inmiddels ook al op gebrand. En Tjipke de Vries is druk bezig met het stucadoren van de muren. Dit is voor ons wel echt VV Kollum: Vrijwilligers die samenwerken in weer in wind om de club verder te helpen.  Zodra iedereen weer naar het sportpark komt adviseren we jullie om een kijkje te nemen, 6 verschillende ruimtes en een koffiecorner. Ze zijn nog niet klaar maar het grootste deel is gedaan, wij zijn de mannen nu al enorm dankbaar.

  VV KOLLUM 1 met vele jeugdspelers is weer begonnen aan het nieuwe seizoen

  Vele spelers zijn nog op vakantie maar bij VV Kollum is de 1e groep alweer begonnen met trainen. Onder leiding van hoofdtrainer Ron de Boer en z’n assistenten (de NIEUWE keepertrainer) Robin Mulder en linie trainer Alex van der Veen) zijn er alweer vele meters gemaakt en is het 1e “team”uitje (uiteraard geregeld door de nieuwe teammanager en specialist in dagtripjes en vakanties: Sieds van der Veen) ook alweer een feit: Afgelopen zaterdag is er in de ochtend hard getraind, volgende er een gezamenlijk lunch in de kantine en zijn ze vervolgens gaan kanoën bij Duke Luk in Veenwouden. De vaarroute werd in rap tempo afgelegd zodat er nog sneller op het zonnige terras kon worden genoten van een lekker drankje.

  De 2 nieuwe spelers (Dennis de Bruin, eerder al gepresenteerd op de instagram pagina van vv Kollum) en keeper Mark Huizenga (terug van een aantal seizoenen SC Heerenveen,  officiele presentatie volgt) maken een goede indruk en mengen zich al positief in de groep. Naast deze 2 heren kunnen ook deze jeugdspelers zich nu perfect laten zien, inmiddels aangesloten zijn: Jesse de Bruin, Mishan Singarajah, de 16!! jarige Olke de Wit en ook Luuk Piersma draait alweer mee (hij maakte afgelopen seizoen al zijn debuut). Komende maandag 15 augustus staat de 1e oefenwedstrijd op het programma, direct tegen een topploeg te weten SC Cambuur onder 21. Aanvang wedstrijd 19:30 uur: WIJ HOPEN JULLIE DAN WEER TE BEGROETEN OP ONS SPORTPARK.