• Inname materialen

  5 jul 2021
 • Beste trainers / leiders,

  Het afgelopen seizoen is anders dan gewend aan ons voorbij gegaan. Maar het nieuwe seizoen staat weer voor de deur.

  Echter, om jullie het komende seizoen weer te kunnen voorzien van de juiste materialen, moet ik eerst het huidige materiaal innemen, inventariseren en waar nodig vervangen.

  Het inleveren van de materialen is VERPLICHT, ook al ben je van mening dat alles er oké bij staat en er niets vervangen hoeft te worden.

  Je kunt de materialen inleveren op één van de volgende dagen:

  - Donderdagavond 08 juli van 19.15 tot 20.15

  - Vrijdagavond 09 juli van 19.15 tot 20.15

  - Zaterdagmorgen 10 juli van 10.00 tot 11.00

  LOCATIE: KLEEDKAMER 2

  Vaak zijn de materialen/spullen bij verschillende personen van een team in beheer. Bijvoorbeeld de sleutels zijn in bezit van de trainer terwijl de kleding o.i.d. in bezit van de leider is. Regel dan onderling dat degene die de materialen inlevert, op het moment van inleveren alles in zijn/haar bezit heeft. Het betreft: sleutels, ballen, bidons en/of kratten, teamkleding, jassen, hesjes etc. NB!! Kleding graag schoon en gewassen!

  Om te voorkomen dat jouw team niet op tijd met de voorbereiding kan starten, doe ik dus een beroep op alle trainers en leiders: “Kom op één van de bovengenoemde data of stuur iemand anders als je zelf niet kunt”. Het zou zomaar kunnen dat ik op een tijdstip buiten deze data om, niet beschikbaar ben.

  Graag tot snel!

  George Doelkamid 06-220 98 960