• Huldiging kampioenen

5 jun 2019
  • De huldiging van de kampioenen vindt plaats op a.s zaterdag 8 juni om 13:30 uur vóór de kantine.

De volgende kampioenen worden gehuldigd: MO19-1 en de JO15-1, die kampioen in hun klasse zijn geworden.
    Zoals bekend houdt de KNVB geen standen meer bij voor de JO10 t/m JO7. Hierdoor weten wij ook niet op welke plaats onze teams zijn geëindigd.
    Wij vinden dat alle spelers (leiders en trainers) van deze teams kampioenen zijn en wij zullen daarom ook de JO10-1, JO10-2, JO9-1, JO8-1, JO7-1 en JO7-2  huldigen.
    Wij nodigen alle spelers, leiders, trainers en natuurlijk ook de ouders uit om bij deze huldiging aanwezig te zijn.

Aan de leiders het verzoek om dit via de groepsapp of mail ook bekend te maken, zodat zoveel mogelijk spelers aanwezig zijn.

Seizoensafsluiting/familiedag
    In verband met de nacompetitie van het 1e elftal, maar zeker ook doordat nogal wat toernooien op zaterdagen in juni worden gehouden, was er eigenlijk geen dag te plannen om het seizoen af te sluiten of een familiedag te organiseren.
    We hebben daarom besloten om die dit jaar maar een keer over te slaan.

Bij de laatste nacompetitiewedstrijd van het 1e elftal, zaterdag a.s. of volgende week zaterdag zijn alle leden uiteraard van harte welkom en na afloop is iedereen welkom in de kantine om daarmee het seizoen 2018-2019 af te sluiten.

Namens het bestuur,

Hans Wietsma