• Het vrouwen- en meidenvoetbal van vv Kollum groeit!

5 jun 2019
  • Voor het komende seizoen 2019-2020 gaan we ons inschrijven met 5 teams: VR1 - VR2 - MO19 - MO17 - MO15.

De staf en begeleiding van deze in totaal 57 speelsters was het afgelopen jaar in handen van een ervaren team enthousiaste vrijwilligers. Voor het komende seizoen hebben we zoals gebruikelijk een aantal wissels. We zullen afscheid gaan nemen van Benno Postma (trainer VR1/2), Victor van de Veen en Ruben Merkus (trainers MO19), Henderika Koster (verzorgster MO19), Johannes van de Ploeg (trainer MO17), Anno de Haan (leider/coach MO13) en Wilko de Haan (trainer MO13).

Gelukkig kunnen we ook al een aantal nieuwe vrijwilligers welkom heten en zullen de team straks begeleid worden door:

VR1/2    Leider Hinke Postma, trainers ..

MO19   Leider Wietse Sijpersma, trainers Johan Schat en Max de Jong

MO17    Leider Jan Mathijn de Vries, trainers ..

MO15   Leider Hoite Hiemstra, trainers Renger Idema en Patricia Manusiwa

Aansluitend op de vrouwen/meiden voetbalavond (ca. 21.00 uur) bij vv Kollum van 6 juni nemen we afscheid van de vertrekkende stafleden en worden de nieuwe stafleden aan jullie voorgesteld.

Zoals je ziet hebben we nog een aantal trainers nodig en omdat we graag 2 trainers per team hebben, zoeken we 2 trainers voor de VR1/2 en 2 trainers voor de MO17.

Heb jij nu ook zin om samen met dit team onze vrouwen en meiden te trainen! Meld je aan bij een voor jou bekend staflid of via 06-12426232

Oh ja, speelsters zijn natuurlijk altijd welkom!!