• De laatste dag in Torremolinos

  13 jan 2020
 • Vandaag reizen we met een voldaan gevoel weer terug vanuit Spanje naar Kollum. Wees gerust kindertjes: de Sint vliegt met ons mee. Het was gisteravond een gezellige boel in café de Brabander. Ondanks het feit dat de discjockey maar een paar nummers kende (Ursula van ons aller Johnny de Vries kwam wel 5 keer langs dus die heeft nu ook een hit gescoord in Torremolinos) hebben we ons schor geschreeuwd. De politie ziet hier streng toe op de sluitingstijden dus stipt 2.00 uur ging de tent dicht. Gelukkig is er een 24hours square in Torremolinos waar we meteen heel openlijk veel aanspraak kregen zodra we uit de taxi stapten. Vreemd dat dit allemaal wel gedoogd wordt. Maar gelukkig was hier ook gewoon bier te koop. Een prima combinatie met de overheerlijke en tevens pittige noodles die hier ook te krijgen waren. Het was duidelijk dat de vermoeidheid iedereen parten begon te spelen want het was relatief vroeg rustig in de groepsapp. Die groepsapp is overigens niet publicatie waardig, maar voor de insiders wel goud waard. Machtig mooi wat daar allemaal langskwam. Teveel om op te noemen, maar om een kleine indruk te geven: triviant-spelletjes, stickertjes, beroemde artiesten, Poolse en Italiaanse mafiosi en diverse lachwekkende beelden en opmerkingen. Wie de grootste spammer van dit communicatiemiddel was hebben we nog niet kunnen vaststellen, maar wel is duidelijk geworden dat er net ien Jasper ha kin. 

  Om 11.45 uur moesten we uitchecken en werd er nog een hapje gegeten. Om 13.00 uur stond de bus weer klaar om ons naar het vliegveld te brengen. Ondanks het feit dat we nog wel even hadden willen blijven bleef de sfeer er goed inzitten (zoals te zien op het filmpje op de Facebook pagina). Op het vliegveld werd de taxfree zone bezocht, maar slechts enkele spelersvrouwen zullen vanavond verwend worden met een presentje. Het inchecken verliep voorspoedig en om 16.00 uur hingen we in de Spaanse lucht. 

  Vanaf Schiphol nog een busritje en rond 22.00 uur zullen we in Kollum arriveren. 

  We kunnen met elkaar terugkijken op een fantastisch georganiseerde trip die zonder incidenten is verlopen. We hebben ons de boesen uutskoard en kunnen wel stellen dat deze reis voor de teambuilding zeker goed is geweest. En nu maar hopen dat dit zich ook vertaalt naar de prestaties op het veld tijdens de 2e seizoenshelft. Maar dit pakken ze ons nooit weer af, het was een onvergetelijke ervaring. 

  Sponsoren en organisatie (zeker een compliment voor Sieds van der Veen) heel erg bedankt dat jullie dit mede mogelijk hebben gemaakt.

  Vanaf dinsdag wordt er weer getraind en gespeeld in Kollum!