• Cursus Hersteltrainer Voetbal in Surhuisterveen

20 aug 2019
  • Iedere vereniging heeft te maken met blessures. Door beter rekening te houden met de individuele belastbaarheid van de speler kunnen deze worden teruggedrongen met een verantwoord revalidatieplan. De KNVB heeft hiervoor de cursus Hersteltrainer Voetbal opgezet en wordt in samenwerking met vv Surhuisterveen en vv Kollum aangeboden in oktober voor Noord Nederland.  Gedurende deze 2-daagse cursus krijg je meer inzicht in de oorzaken van veel voorkomende voetbalblessures en gebruikte revalidatie procedures.

Met praktijk voorbeelden worden de procedures uitgelegd en vinden praktische oefeningen op het veld plaats zodat de deelnemer met de opgedane kennis in staat is, geblesseerde spelers gerichter te laten revalideren, zodat ze sneller weer fit zijn.  De cursus  bestaat uit 2 lesdagen van 10.00 -15.30 uur en bestaan uit 2 theorie- en 2 praktijksessies. De casuïstiek is gericht op o.a. hamstring-, knie-, enkel- en lies-/buikspierklachten.

Deze praktijkgerichte -door de KNVB erkende- 2-daagse cursus Hersteltrainer Voetbal is o.a. geschikt voor voetbaltrainers, verzorgers etc. die graag meer specifieke kennis en praktische tools willen leren over hersteltraining en/of blessures in de voetbalsport.

Een echte aanrader!!!

Er is tijdens de cursus ruimschoots de gelegenheid om vragen te stellen over de specifieke hersteltraining van een speler en/ of eventuele "praktische problemen" waar jij met jouw team mee te maken hebt.

Cursus data: 19 en 26 oktober 2019 bij voetbalvereniging "It Fean"58 te Surhuisterveen. LET OP: vol is vol. Er zijn nog maar enkele deelnemers plaatsen beschikbaar, die tegen gereduceerde deelnemerskosten á € 150,00 kunnen worden aangeboden. (Prijs elders, Amsterdam en Utrecht, € 295,00. )  Grijp deze unieke kans.

Voor nadere informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met vv Kollum, dhr. F.Solle 06-28907124.

N.B.:  Deze cursus is geaccrediteerd door de KNVB met 6 licentiepunten