• Bericht van het bestuur

16 jun 2019
  • Het bestuur wil hierbij alle vrijwilligers heel erg bedanken voor al hun inzet het afgelopen seizoen. Een seizoen met meerdere successen die we niet hadden kunnen bereiken zonder jullie clubliefde en tomeloze inzet!! We doen het met zijn allen, en dus met zijn allen hebben we ook de promotie van ons vlaggeschip verdiend. En natuurlijk zijn we heel trots op onze jongens!

Ook moet ons van het hart dat we enorm teleurgesteld zijn over bepaalde spreekkoren tijdens de wedstrijd en over datgene wat zich na afloop van de finalewedstrijd Rijperkerk-Kollum afspeelde in de kantine van Harkema Opeinde. Wat ons betreft een reden om met behulp van getuigen goed te analyseren wat zich voor, tijdens en na de wedstrijd heeft afgespeeld, de betrokkenen van vv Kollum hiermee te confronteren en vervolgens maatregelen te nemen. Want het is om je kapot te schamen, het heeft helemaal niks met respect, fatsoen en een sportieve voetbalwedstrijd te maken. Als bestuur zullen we hier de tijd voor nemen, temeer nu de zomerperiode aanbreekt en zorgvuldigheid in dezen van groot belang is.