• Bericht over afsluiting seizoen en familiedag

19 mei 2019
  • Aan alle leden van de v.v. Kollum,

Het 1e en het 2e elftal spelen mogelijk in juni 1 of meerdere wedstrijden in de nacompetitie.
    Wij krijgen daar niet eerder zekerheid over dan op de laatste competitiedag, dat is op 25 mei a.s.

Daarnaast hebben veel verenigingen hun toernooien in juni gepland, omdat de competitie lang doorloopt. Vooral op 8 en 15 juni vinden veel toernooien plaats.
    Aangezien de wens er nog steeds is, dat teams van de v.v. Kollum aan toernooien deelnemen, hebben wij ook teams voor deze data opgegeven.

Gevolg van beide zaken is, dat wij nu geen afsluiting van het seizoen kunnen plannen.
    We willen op die dag graag zoveel mogelijk elftallen en teams aanwezig hebben, vooral ook in verband met de huldiging van kampioenen.

Die huldigingen komen er dus zeker, alleen de dag en datum is nog niet bekend.

Zodra wij meer weten over het verloop in de nacompetitie zal er een datum voor de afsluiting van het seizoen worden vastgelegd en gepubliceerd.