• Belangrijk: Inname materialen

11 jul 2020
  • Beste trainers en leiders,

Het seizoen 2019-2020 is door de Corona perikelen abrupt tot z’n einde gekomen. Hopelijk gaan meer plezier te gaan beleven van het komende nieuwe seizoen. De voorbereidingen zijn achter de schermen op meerdere vlakken al volop gestart.

Aangaande onze materialen wil ik ook een begin gaan maken. Dit betekent dat ik alle uitgeleverde materialen weer wil innemen. De materialen zullen weer geïnspecteerd worden en waarnodig gerepareerd of vervangen worden.

Omdat we nog steeds in het Corona tijdperk leven, doe ik een dringend verzoek op jullie om op de genoemde data de materialen/spullen in te leveren. Graag 1 persoon per team! Vaak zijn de materialen/spullen bij verschillende personen van een team
    in beheer. Bijvoorbeeld de trainer heeft de sleutels terwijl de kleding o.i.d. bij de leider ligt. Om te voorkomen dat men per team meerdere malen naar de club moet om zaken in te leveren, stel ik voor dat leiders en trainers eerst met elkaar overleggen. Lever vervolgens de spullen in bij diegene die het bij de club komt inleveren zodat er per team weer een totaal pakket wordt ingeleverd. Dit scheelt enorm veel tijd.

Materialen die ingeleverd dienen te worden zijn:
    -       Wedstrijd/ intrapballen + ballenzak
    -       Waterzak, bidons en sponzen
    -       Kratten en de daarvoor bestemde bidons
    -       Teamtas en tenues (schoon)
    -       Sleutel van het ballenhok en de ballenkar
    -       Trainingshesjes jongste jeugd (schoon)
    -       Leidersjas verstrekt door de Club van 100

Als alles is ingeleverd kan ik een inventarisatie doen om vervolgens weer complete teampaketten samen te stellen voor het komende seizoen.

Materialen/spullen kunnen worden ingeleverd op:
    -       Maandag 13 juli van 19:30 - 20:30
    -       Woensdag 15 juli van 19:30 - 20:30 en
    -       Vrijdag  17 juli van 19:30 -  20:30

Mocht je verhinderd zijn en echt niemand anders kunnen regelen die de spullen kan inleveren, neem dan s.v.p. contact met me op zodat we een afspraak kunnen inplannen.

gr, George Doelkamid