• 3e dag Torremolinos

  12 jan 2020
 • Na een lange en gezellige nacht brak brak de 3e dag aan in het mooie en zonovergoten Torremolinos. Het is hier werkelijk goed toeven. De drukte van het toeristenseizoen is voorbij, maar er is voldoende drukte om in een internationale setting kennis van verschillende culturen op te doen. De Spaanse cultuur is deze dagen natuurlijk de belangrijkste en dat was dan ook de reden dat we onder andere café De Brabander hebben bezocht. Als het aan de Roek ligt gaan we hier vanavond weer langs! 
   
  Vanochtend kon er vanaf 8.30 uur weer ontbeten worden. We hadden een strak schema omdat de training van vandaag om 11.00 uur gepland stond. Met voldoende koolhydraten en suikers in het bloed werd er getraind alsof de vonken er vanaf spatten. Het is ook geweldig mooi om in zo’n complex onder zulke omstandigheden als team toe te mogen werken naar de 2e seizoenshelft. Je zou bijna vergeten dat dit één van de redenen is van dit trainingskamp. 
   
  Na de training snel de bus in, douchen in het hotel, snel een hapje eten en weer de bus in naar Marbella waar we footgolf gingen spelen. Een prachtige ambiance, een geweldige sfeer, het kan niet vaak genoeg gezegd worden: wat is dit genieten met zijn allen. Marc Wijma werd de overall winnaar van het toernooi. In de busrit terug naar het hotel was het rustig. Velen deden of een knippertje of lieten de afgelopen dagen nog even in zich omgaan. Want morgen is al weer de laatste dag. Omdat er zo hard getraind is heeft de technische staf besloten de laatste training morgenochtend te skippen. Maar de eerlijkheid gebied te zeggen dat een ochtendtraining in het strakke schema van een reisdag ook niet realistisch is. 
  Hoe dan ook, we hebben om 19.30 uur weer gezamenlijk genoten van het heerlijke buffet en plannen gemaakt voor de culturele uitstapjes later deze avond. 
   
  Morgen om 11.45 uitchecken uit het hotel en om 13.00 uur vertrekt de bus naar de luchthaven. ‘S avonds rond 19.00 uur hopen we landen in Amsterdam. 
   
  Hier de foto’s van het footgolf toernooi, de laatste trainingsessie en een filmpje van het trainingscomplex: