• 26-04-18 | Bestuur moet 3e elftal noodgedwongen terugtrekken

29 okt 2018
  • Na heel veel verplaatsingen van wedstrijden van het 3e elftal in de herfst, blijkt dat dit in het voorjaar niets is verbeterd.
    Het lukt maar niet om op zaterdag 4 elftallen te laten spelen en daar is het 3e elftal vaak de dupe van geworden, omdat dit elftal afhankelijk was van de mogelijkheden van het 4e en 2e om spelers te kunnen leveren.

Er nu zo’n grote achterstand in wedstrijden, dat er tot het einde van de competitie elke week 2 wedstrijden moeten worden gespeeld. Intussen kan er niet elke zaterdag een elftal op de been worden gebracht. Dat zou betekenen dat de competitie niet kan worden uitgespeeld.

Wij hebben daarom in overleg met de TC besloten om nu nog één elftal uit de competitie terug te trekken.
    In principe zou dit het laagste elftal moeten zijn, maar in overleg met de KNVB is geregeld, dat het 3e elftal uit de competitie wordt gehaald.

De TC zal in overleg met de leiding en spelers van het 3e bekijken hoe ze de rest van het seizoen toch actief kunnen zijn.

Een triest en vervelend besluit, maar zo kan het ook niet verder.

namens het Bestuur en TC

Hans Wietsma