• 1e dag Torremolinos

    10 jan 2020
  • Het was een prachtige eerste dag in Torremolinos.

    Na het ontbijt was er voor iedereen tijd om even iets voor zichzelf te doen. Sommigen kozen ervoor om wat slaap in te halen, anderen kozen voor een wandeling in de heerlijke ochtendzon of voor een spelletje poolbiljart. De supermarkt werd door velen bezocht voor wat flesjes water, want om 12.00 stond het vertrek naar het trainingscomplex van polderportivo belalmadena gepland. De bus was keurig op tijd en de mannen hadden toch zin in een lekkere training. Een prachtig complex met een mooi kunstgrasveld en een barretje waar de supporters een kopje koffie konden halen. Er werd onder geweldige omstandigheden fanatiek getraind en Bert heeft hier weer prachtige opnames van gemaakt. Auke en Jente Jurre zijn wel “stroept” door het kunstgras, maar dat mocht onze pret niet drukken. Ze krijgen later op de dag/avond/nacht ongetwijfeld voldoende drinken wat de pijn zal verzachten. 

    Na de training konden we in het hotel aanschuiven voor de lunch. Een uitgebreid en gevarieerd buffet viel ons ten deel. Na de lunch even omkleden en voorbereidingen treffen voor het voetvolley toernooi. Dit bleek het hoogtepunt van de dag te worden. Wat hebben we mooie acties gezien en gelachen. Het verliezende team moest ballen uit de zee halen die er door de winnaars van de verliezersfinale ingeschoten mochten worden. Iedereen wilde dat het team van de voorzitter zou verliezen, en door middel van een wazige beslissing van de toernooileiding leek het er even op dat dit rechtstreeks zou gebeuren. Maar doordat de voorzitter de standen goed in zijn hoofd had geprent moest er een extra verliezersronde worden gespeeld. Het moment om te pieken!! In de finale wedstrijd werd het team van Benjamin, Randy, Auke en Tim overklast door het team van Jasper, Ruben, Yannick en Bauke met als gevolg dat eerstgenoemden een frisse duik moesten maken. Het moet gezegd, maar dit pakten de mannen sportief op. De schaafwonden van Auke zijn meteen goed gezuiverd en na een warme douche was er niks meer aan de hand. 

    Om 19.30 uur stond het diner gepland. Ook dit was weer fantastisch. Wat genieten we hier enorm met zijn allen. Na het eten even chillen, kaarten, poolen of een powernap en daarna richting Malaga om daar het nachtleven te verkennen. Als daar iets over te melden valt dan lezen jullie dat morgen! Namens de hele selectie, (bege)leiding en sponsoren: adios!!