• 03-05-18 | Nieuwe sponsors bij vv Kollum

  29 okt 2018
 • De wens van vv Kollum om het C-veld en het B-veld ook aan te kleden met sponsorborden kon vorige week verwezenlijkt worden dankzij sponsoring door Jumbo Kollum (C-veld) en @Work Personeelsdiensten BV met vestigingen in Kollum en Drachten (B-veld).

  Het contract met Hoofdjeugdsponsor Jumbo Kollum (Harm de Hoop vertrouwd) is na twee jaar opengebroken en opnieuw voor 4 jaar afgesloten met nu ook 8 borden langs het C-veld. Twee borden zijn dubbelzijdig bedrukt zodat de sponsoruiting ook te zien is vanaf het trainingsveld.

  @Work Personeelsdiensten BV (met Rommie Woudstra als directeur) met een vestiging in Kollum had een reclamebord rond het hoofdveld maar pakt de sponsoring nu veel groter aan.
  Acht borden langs het B-veld met ook twee daarvan dubbelzijdig bedrukt en daarnaast aan elke kant van de verste goal op het hoofdveld een reclamebord.
  Zij worden ook nog subsponsor zodat er met ingang van het nieuwe seizoen ook nog een bord op de tweede ring geplaatst gaat worden. 

  Eta Nederland, het bedrijf van Wijbe Detmar is gevestigd aan de Sjoerdaweg 20 in Kollum,
  was al vlagsponsor. Zij hebben de sponsoring uitgebreid en zijn nu subsponsor.

  Health2Work, het bedrijf van Douwe Jan Boersma (ja broer van.. ) met vestigingen in Surhuisterveen en Blaricum, is ook subsponsor geworden.

  Daarnaast zijn we veel dank verschuldigd aan de heren Johannes Hooghiem en Tinus Veenstra die een paar dagen bezig geweest zijn om al deze borden te bevestigen. U ziet hen op een paar foto’s aan het werk.